Blog Yazıları

  • Mayıs 30, 2023 İçerik Sözlüğü

    Suda eriyen bir formülü olan B vitamini, bağışıklık sisteminin ve metabolizmanın doğru çalışmasına katkıda bulunur, sinir sistemini olumlu yönde etkiler. Dışardan veya besinlerden alınabilen B vitamini, kozmetik alanında da aktif kullanılır. Kırışıklık önleyici, nem sağlayıcı etkisi olan B vitamini ayrıca cildin yenilenmesine de katkıda bulunur. Eyüp Sabri Tuncer’in Kişisel Bakım https://www.eyupsabrituncer.com/kisisel-bakim ve Bebek ve Çamaşır Yıkama https://www.eyupsabrituncer.com/bebek-urunleri kategorilerindeki ürünler B vitamini açısından zenginleştirilmiştir.

    B Vitamini
  • Mayıs 30, 2023

    TMF® Teknolojisi, burna hoş gelmeyen kokuları etkisiz hale getirerek güzel kokuların daha baskın olarak algılanmasını sağlayan en yüksek teknolojidir. Standart kokular, kötü kokuları kapatabilir ancak tamamen engelleyemez. TMF® teknolojisi, istenmeyen kötü kokuları etkisizleştirerek yayılmalarını önler ve neredeyse burun tarafından algılanmayacak hale getirilmesini sağlar. Bununla birlikte burna hoş gelen kokuların güçlendirilmesine de yardımcı olur. Eyüp Sabri Tuncer Bakımlı Eller Limon ve Greyfurt Aromalı Mutfak Sabunları TMF Teknolojisi ile üretilmektedir. https://www.eyupsabrituncer.com/mutfak-sabunu

    Tmf Teknolojisi
  • Mayıs 30, 2023 İçerik Sözlüğü

    Solunum yoluyla, cilt temasıyla veya ağız yoluyla alınan; temas ettiği şekliyle vücudu harekete geçirerek çeşitli alerjik tepkilere neden olan maddelere alerjen denmektedir. Toz, ev tozu, polen, bazı gıda ürünleri, böcekler, parfüm başlıca alerjen grubuna girmektedir.

    Farklı cilt tipleri kozmetik ürünlerine değişik reaksiyonlar verebilir. Cildin tahriş olması, döküntü, kaşıntı, kızarıklık, temas edilen alanın şişmesi kozmetikte en belirgin alerjik tepkilerdir. Özellikle cilt tipi hassas, kuru ve atopik olan kişilerin alerji yatkınlığı fazla olabilir. Ürünlerin içeriğinde bulunan bazı esanslar doğası gereği alerjen özelliktedir, markalar bu esansların kullanıldığı ürünlerin etiketlerinde alerjen olduğu bilgisine yer vermektedir. Atopik, hassas cilde sahip ve alerjik hassasiyeti olan kişiler, ürün etiketlerini okuyarak olası bir problemin önüne geçebilirler.

    Eyüp Sabri Tuncer ürünleri, tüm müşterilerine hitap etmek açısından, alerjen testlerinden geçmektedir.

    Alerjen
  • Mayıs 30, 2023 İçerik Sözlüğü

    Mikrobiyolojik testler, kozmetik ürünlerinde zorunludur. Kozmetik ürünlerin içeriğindeki bileşen maddelerin, ürün geliştirme ve üretim aşamalarında risk taşımaması adına, analiz edilmesi gerekmektedir. Laboratuvar ortamında yapılan bu testler, ürünün insan sağlığı üzerindeki etkilerini araştırır. Eyüp Sabri Tuncer ürünlerinin tamamı, raflarda tüketiciyle buluşmadan önce, tüm mikrobiyolojik testlerden geçmektedir.

    Mikrobiyolojik Test
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR