Blog Yazıları

  • Mayıs 30, 2023 İçerik Sözlüğü

    Tıbbi araştırmalar kapsamında, etik ilkeler doğrultusunda gönüllülük esasına dayalı olarak insan denekler üzerinde akredite laboratuvarlar tarafından yapılan; ürünün tahriş potansiyelini araştıran medikal ortamdaki testlerdir. Kişisel bakım ürünlerinin güvenle kullanılabileceğinin kanıtı niteliği taşımaktadır. Eyüp Sabri Tuncer ürünlerinin tamamı, üretim sürecinde, tüketiciyle buluşmadan önce, tüm dermatolojik testlerden geçmektedir.

    dermatolojik
  • Mayıs 30, 2023 İçerik Sözlüğü

    V-Label, vegan ve vejetaryen ürün ve hizmetleri etiketlemek için kullanılan uluslararası düzeyde kabul görmüş, tescilli bir semboldür. ‘Avrupa Vejetaryenler Birliği’ tarafından ürünlerin onaylanmasından sonra logo kullanımına izin verilmektedir. Canlıya, doğaya olan saygısını kurum kültürünün bir parçası olarak gören Eyüp Sabri Tuncer ürünleri, Avrupa Vejetaryenler Birliği (EVU) tarafından geliştirilmiş V-Label sertifikasına sahiptir. V-Label sembolünü tüm ürün etiketlerimizde görebilirsiniz.

                            

    v-label
  • Mayıs 30, 2023 İçerik Sözlüğü

    İçeriğinde ve üretiminde ne dolaylı ne de direkt olarak hiçbir şekilde hayvansal bir madde, bir bileşen bulunmayan ürünler Vegan Ürün kategorisine girmektedir. Vegan Ürünler, hayvanlar üzerinde test edilmez ve hayvansal yağlar içermez. Eyüp Sabri Tuncer olarak ürünlerimizi, sürdürülebilirlik temelinde, sahip olduğumuz insanlara, doğaya, hayvanlara saygı kültüründe, üretmekteyiz. 

    vegan
  • Mayıs 30, 2023 İçerik Sözlüğü

    Ağız ve cilt bakımındaki ürünlerin gluten içermeyen formüle sahip olması yüksek intoleransı olan kişiler için büyük önem taşımaktadır. Çölyak hastası iseniz veya ileri derecede gluten intoleransınız/alerjiniz varsa şampuanlardan kremlere, duş jelinden diş macununa kadar kullandığınız tüm ürünlerde gluten içermeyen formül tercih etmelisiniz.

    Eyüp Sabri Tuncer’in Kişisel Bakım https://www.eyupsabrituncer.com/kisisel-bakim

    Ağız Bakım https://www.eyupsabrituncer.com/dis-macunlari

    Bebek ve Çamaşır Yıkama https://www.eyupsabrituncer.com/bebek-urunleri kategorilerindeki tüm ürünler, rahatlıkla kullanabilmeniz için gluten içermez.

    gluten, bilgi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR