Mevsim Geçişlerinde Cilt Bakımının 5 Püf Noktası

Mevsim Geçişlerinde Cilt Bakımının 5 Püf Noktası

Mevsim geçişlerinde ciltte meydana gelen kuruluk ve tahriş gibi durumlara karşı düzenli bakım uygulamak gerekir. Hava değişiminden kaynaklı olarak cildin anatomik yapısında değişim gözlenebilir. UV ışınları, soğuk ve sıcak hava gibi çeşitli değişken hava durumları ciltte gözenek artışına ve kuruluğa sebep olabilir. Doğru bir bakım sonucunda cilt tekrar kendi yapısına dönerek nemlenebilir. Bu süreçte doğru cilt bakım ürünleri kullanarak cildinizin nefes almasını, beslenmesini sağlayabilirsiniz. Kış mevsiminden yaz mevsimine geçerken gözenek oluşumu gözlemlenir. Cilt görünümünün değişmesi ile bu değişime ayak uydurmak için sabun duş jeli, duş losyonu, duş spreyi, vücut losyonu, vücut spreyi gibi ürünler kullanılabilir. Bir temizlik malzemesi olarak da kullanılan sabun çeşitleri sıvı, katı, köpük veya kâğıt olarak üretilir. Farklı yapıda, kokuda ve dokuda üretilen sabunlar; içerikleriyle kullanım alanına göre farklı özellikler gösterir. Banyoda kullanılan el sabunları, el ve cilt temizliği sağlamak amacıyla tercih edilir. Sıvı veya kalıp sabun alternatifleri içeriğinde yer alan ürünlerle cilt üzerinde işlevsel bir kullanıma sahiptir. El ve yüzde yer alan kiri temizleyerek hijyenik bir kullanım sağlar. Banyo ve duş sırasında vücut temizliğinde kullanılan kalıp sabunlar, duş jeli ile desteklenerek cilt temizliğinin arttırılması sağlanabilir. Köpürtme sırasında uğraş gerektirmeyen kokulu sabunlar, hem duş sırasında hem de günlük el yıkama işlemlerinizde cildinizin güzel kokmasını sağlar. Uzun süre kokusunu teninizde hissedebileceğiniz Eyüp Sabri Tuncer sabun çeşitleri, tüm cilt tiplerine uygun olarak üretilir. Kolay durulama ve hijyen sağlama işlevlerine sahip bu ürün alternatifleri, sağlığınıza zarar vermeyecek içeriklere sahiptir. İçerisinde kimyasal maddelerin olmadığı zeytinyağlı sabun, organik sabun gibi ürünler de duş sırasında kullanıma uygundur. Zararlı kimyasal maddeleri içermeyen doğal sabunlar, hassas ciltlerin korunmasına yardımcı olur.

Cilt Bakımı Ürünleriyle Cildinizi Mevsim Geçişlerinde Koruyun

Cilt bakım ürünleri arasında yer alan losyonlar ve kremler, cildinizi nemlendirir, besler ve korur. Pek çok testten geçerek onaylanmış sertifikalı ürünler, her cilt tipine uyum sağlayan losyonlar ve kremler, içerisindeki zenginleştirilmiş formülleri sayesinde ciltte nemlendirme ve temizlik sağlar. Bulunduğunuz mevsime uygun bir vücut losyonu tercih ederek mevsim şartlarına karşı koruma sağlayabilirsiniz. Sıcak ve soğuk mevsimlere özel olarak farklı yapılarda losyonlar bulunmaktadır. Vücut losyonu nedir sorusuna cevap olarak, ciltte emilim sağlayan, nemlendirme özelliğine sahip ürünler diyebiliriz. Kış mevsiminde kurumuş ciltler için özel formüle edilmiş vücut kremleri kullanılabilir. Vücut losyonları ise hafif yapısıyla genellikle yaz aylarında kullanıma uygun şekilde üretilir. 250 ve 500 ml gibi farklı miktar seçeneklerine sahip vücut losyonları, farklı koku ve içeriklerle kullanıcılara sunulur. İnsan sağlığına zarar verecek içeriklere sahip olmayan ürünler, çevre dostu olarak üretilmektedir. Vücut losyonu nasıl kullanılır sorusuna cevap olarak duş sonrasında tüm vücuda masaj ile uygulanarak cildin losyonu emmesi sağlanır cevabı verilir. Tüm vücutta kullanabileceğiniz losyonlar, vücutta rahatlama ve ferahlık sağlar.

Cilt Bakımının 5 Püf Noktası!

Mevsim geçişlerinde yapılacak doğru bir cilt bakımı, cildinizin ihtiyacı olan neme ve bakıma kavuşmasına yardımcı olur. Siyah nokta oluşumu, gözenek oluşumu, ciltte kuruma ve kalınlaşma gibi durumlara karşın uygun bir cilt bakımı yaparak cildinizin görünümünü iyileştirebilirsiniz. Cildi temizleyen ve bakımını sağlayan ürünler, cildin doğal yapısına dönmesine yardımcı olur. Cilt problemlerini en aza indiren, makyajdan kaynaklı ciltte oluşan yağlanma veya sivilcelenmeyi önlemeye yardımcı pek çok ürün kullanılabilir.

  • Cildin PH dengesinin korunması için kullanılan ürünlerin cilt tipine uygun olması gerekir. Duş losyonu, duş jeli ürünleri her cilt tipine uygun olacak şekilde Eyüp Sabri Tuncer markası tarafından üretilmektedir. Vücut losyonu önerileri arasında yer alan doğal Argan yağlı losyon, içerisinde yer alan faydalı yağlarla yüksek düzeyde nemi cilde hapseder. Vücutta canlanma ve onarım sağlayan, doğrudan emilen ve cildi besleyen Argan yağı, kuru ciltlerin toparlanması amacıyla tercih edilebilir. Ayrıca zeytinyağlı losyon, avokado yağlı losyon, macadamia yağlı losyon ise cildin tazelenmesine katkı sağlar. Antioksidan özelliğine sahip canlılık sağlayan bu ürünler, cildi besleyerek yenileme özelliği taşır.
  • Cilt bakımı yaparken, krem ve diğer bakım ürünlerini kullanmadan önce, gözeneklerin temizlenmesi, cildin ürünü tam olarak emmesine yardımcı olur. Hem yüz hem de ele sürmek için tercih edebileceğiniz sabun çeşitleri, farklı içerikleriyle teninizde hoş bir koku bırakır.  Markaya ait sıvı sabun özellikleri sayesinde ellerin nemlenmesini ve temizlenmesini sağlar. Yüzde de kullanıma uygun olan bu ürünler, tekrar doldurulabilir paketlerde satın alınarak düzenli bir kullanım sağlanabilir. Cildi besleyici aynı zamanda koruyucu özelliğe sahip yapıya sahip bu sabunlar, ciltte yoğun nemlendirme etkisi yaratır.
  •  Vücut spreyi kadın ve erkeklerin kullandığı çeşitli parfüm içeriklerine sahip koku sağlayıcılardır. Vücut spreyleri farklı koku alternatifleriyle kullanıcıların gün boyu güzel kokmasına yardımcı olur. Yoğun koku içermeyen hafif bir etkiye sahip vücut spreylerini kullanarak gün içinde güzel bir kokuya sahip olabilirsiniz. Ferahlık ve temizlik sağlayan bu spreyler, duş sonrası veya gün içinde kullanıma uygundur. Taşınabilir şişesiyle gün içerisinde de kolaylıkla kullanılabilir. Kalıcı koku arayanlar için de markaya ait birçok ürün bulunur. Çiçek, okyanus ve amber gibi pek çok kokuyu bir araya getiren hafif ve kalıcı koku alternatifleri vardır.
  • Tüm vücutta kullanıma uygun olan duş jelleri kalıp sabun gibi temizleyici ürünler, ciltteki gözeneklerin temizlenmesi, cildin nemlendirilmesi ve beslenmesi gibi amaçlarla kullanılır. Duş jeli tavsiyeleri içerisinde doğal Hindistan Cevizi sütlü duş jeli, doğal Argan yağlı duş jeli, Macadamia yağlı duş jeli ve Zeytinyağlı duş jeli yer alır.
  • Cilt bakımı amacıyla kullanılan el ve vücut kremleri, sabun seti ürünleri, doğal yağları içeren losyonlar, her yaş grubunun kullanımına uygundur. Cilt dostu olan bu pek çok ürün ikili set halinde satışa sunulur. Ürünler hem insan sağlığı hem de çevre açısından pek çok faydaya sahiptir.

Vücut Bakım Ürünleriyle Bakım Sağlayın

Kendi cilt tipinize, mevsim şartlarına, cildinizde istediğiniz görünüme ve ihtiyaçlarınıza uygun pek çok ürünü Eyüp Sabri Tuncer web sitesi https://www.eyupsabrituncer.com/  üzerinden inceleyebilirsiniz. Doğal içeriklere sahip ve farklı cilt tiplerine uygun olan hoş kokulu pek çok vücut bakım ürünü, kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Farklı aromaterapik etkilere sahip vücut losyonları, uzun süre cildin nemli kalmasına yardımcı olur. Doğal Avokado yağı antioksidan özelliğiyle cilde esneklik kazandırır. Zeytinyağı losyonu, Shea butter gibi cildi canlandırma ve koruma görevine sahip ürünler ise sıkılaştırma amacıyla da kullanılır. Ciltte sıkılaştırma ve ışıltı sağlayan nemlendirici vücut losyonu önerileri arasında yer alan doğal Argan yağı cildi besler ve cildin kendini yenilemesini sağlar. Vücut spreyi önerileri nemlendirici özellikli losyonlar ve bakım kremleri önerileri için markaya ait web sayfasını inceleyebilirsiniz.

Etiketler: Mevsim Geçişlerinde Cilt Bakımının 5 Püf Noktası
Mayıs 30, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR