Hediyelik Kolonya Setleri

Hediyelik Kolonya Setleri

Hediyelik Kolonya Setleri

Kolonya setleri, içerisinde farklı türden kokuları bulunduran 16 ve 50 ml. mini şişelerden oluşur. Özenle paketlenmiş kolonya setlerini, ev içerisinde dekorasyon amacıyla da kullanılabilir; mini şişeleriyle veya seyahat boylarıyla da seyahatiniz esnasında yanınızda taşıyabilirsiniz. Amber kolonyası, zeytin çiçeği, beyaz çay, mandalina, limon, kiraz çiçeği, lavanta, tütün ve daha pek çok çeşitte kolonya, zarif şişeleriyle özel günler için hediyelik alternatifler oluşturur. Modern bir dekorasyon eşyası olarak da kullanılabilen hediyelik kolonya şişeleri içerisinde yer alan farklı renkte sıvılarla ve şık ambalajlarıyla özel bir hale getirilir. Şeffaf kristal camlar, plastik şişeler, mini şişeler ve daha fazlası marka tarafından özenle hazırlanır. Ev içerisinde, işte, okulda, otelde ve daha pek çok yerde kullanılan kolonyalar, hediye paketleriyle ev hediyesi ürünleri arasında yerini alır. Kolonyalar, aynı zamanda içeriğindeki formülleri sayesinde yüksek düzeyde dezenfeksiyon ve hijyen sağlar. Sakinlik, dinginlik ve enerji hissi kazandırmaya yardımcı olan Klasik limon kolonyası, Yasemin kolonyası ve lavanta kolonyası gibi ürünler, hafif ve kalıcı bir koku bırakır. Ağır kokulardan hoşlanmayanlar için Gardenya, kiraz çiçeği, okyanus ve tütün kolonyası gibi diğer hediye alternatifleri bulunmaktadır. Japon kiraz çiçeği, Çeşme limonu 5’li seyahat seti hediyelik ürünleri bulunur. Bunların yanı sıra ev hediyesi olarak Ayvalık zeytin çiçeği 4’lü kişisel bakım ürünleri de yer almaktadır. İçerisinde çubuklu oda kokusu, el ve vücut losyonu, sıvı sabun ve kolonya bulunan bu ürünler, Ayvalık zeytin çiçeğinden gelen çiçeksi koku esansına ve kalıcı bir hisse sahiptir. Banyoda dekorasyon amacıyla, ev içerisinde güzel kokular yayması ve el yıkama gibi amaçlarla kişisel bakım setleri kullanılabilir. Çok amaçlı setleri hediye olarak kullanabilir, sevdiklerinizin aynı kokuya sahip pek çok işlevsel ürünü kullanmasını sağlayabilirsiniz.

Kaliteli ve iyi bir kolonya satın almak isteyenler için markaya ait kolonyalarda anti alerjen yapıya sahip, cilde zarar vermeyen doğal içerikler bulunmaktadır. Güvenle kullanabileceğiniz kolonyalar, el ve yüzle temas halinde cilde zarar vermez ve alkollü yapısı mikropları öldürmeyi sağlar. Virüs ve bakterileri uzaklaştıran bu ürünlerin içerisinde farklı esanslar kullanılarak koku çeşidi oluşturulmuştur. Markanın aynı zamanda bebekler için özel formüle edilmiş, keskin bir yapıya sahip olmayan, hoş kokulu ve non- alerjenik bebek kolonyası da mevcuttur.

5 Ev Hediyesi Kolonya Tavsiyesi

Ev hediyesi ürünleri, evde yaşayan bireyler için kullanışlı ve işlevsel özelliklere sahip olmalıdır. Kişisel zevk ve tercihlere uygun, sağlığa zararsız yapıda hediyelik kolonya ürünleri kullanımın yanı sıra hatıra olarak saklanmaya da uygundur.

  • Bebek hediyelik kolonya bebekli ailelerin kullanımına uygun bir ev hediyesi fikridir. Bebeklerin cinsiyetine göre farklı renklerde ve tasarımlarda kolonya setleri hediye edilebilir. Yanında oyuncaklara yer vererek bebek kolonyalarını daha süslü hale getirebilirsiniz. Kız ve erkek çocukları için farklı tasarımlara sahip ürünleri, marka, pembe ve mavi şişe rengi seçenekleri ile sunmaktadır. Bebek kolonyası parfümlü yapısıyla bebeklerin güzel kokmasını sağlar. Alerjenik etkenlere sahip olmayan ürünler, sprey formlarıyla doğrudan uygulanabilir.
  • Çeşme limonu seyehat seti şişe kolonya 5 adet kolonyadan oluşur. Çeşme limonlarının kokusunu kolonyalara taşıyan ürünler, ferahlık sağlamak amacıyla tercih edilir. Seyahat çantalarında kullanıma uygun olacak şekilde 50 ml boyutundaki ürünler, içerisinde el ve vücut losyonu, zeytinyağlı şampuan, zeytinyağlı saç kremi, zeytinyağlı duş jeli ve kolonya bulundurur.
  • Verbena & Citrus mini 5’li seyahat setleri, içerisinde 50 ml ambalajlarında el ve vücut losyonu, şampuan, saç kremi, duş jeli ve kolonya bulunduran ürünlerdir. Hem bir ev hediyesi hem de özel gün hediyesi olarak tercih edebileceğiniz mini işlevsel bu set, şık ambalajlarıyla da çanta içerisinde kullanıma uygundur.
  •  Hediyelik mini kolonya setleri çakma kapak sistemi tasarımı ile şık bir hediyelik eşya alternatifi sunmaktadır. İçerisinde tütün kolonyası, okyanus kolonyası, Bodrum mandalinası kolonyası ve Çeşme limonu kolonyası yer alan paket, 16 ml kolonya ürünlerinden oluşur. Farklı nota ve tasarımlarda üretilen, sağlığa zararlı içeriğe sahip olmayan bu ürünler sprey formuna sahiptir. Ayvalık zeytin çiçeği, Paris Gecesi, Yasemin, yağmur ormanları, Gardenya gibi çeşitli kokuların bir araya getirilmesiyle oluşturulan mini kolonya seti çiçek ve meyve kokularını seven kullanıcılar için bir ev hediyesi alternatifidir.
  • Oud hediyelik kolonya seti içerisinde 16 ml miktarında 5 adet ürün bulundurmaktadır. Çakma kapak yapısına sahip ürünler sprey form başlıklarına sahiptir. Oud İstanbul, İndian Oud, Desert Oud, Rose Oud, Night Oud ürünlerini bulunduran set, sevdikleriniz için ideal bir ev hediyesi olarak tercih edilebilir.

Hediyelik Kolonya Şişesi Çeşitleri

Doğal içeriklere sahip bebek kolonyaları, yetişkinler için üretilen meyveli, çiçekli pek çok kokuya sahip farklı içerikteki kolonyalar, hediye setleri içerisinde yer almaktadır. Ciltte hoş bir koku bırakan ve alerjen madde içermeyen bu ürünler, uzun süre güvenle kullanılabilir.

Hediyelik cam kolonya şişeleri kapaklı yapısı, zarif duruşu ve şık tasarımı ile ön plana çıkar. Her zevke hitap eden farklı kokuların yer aldığı kolonya koleksiyonları, kullananlara farklı deneyimler sunar. Seyahat kolonya seti, Oud serisi ve daha pek çok seri bulunmaktadır. Farklı tasarımlara ve notlara sahip ürünler, yer kaplamayan paketleri sayesinde çanta içerisinde kolaylıkla taşınabilir.

Doğum günü, hasta görme hediyesi, yıl dönümü ve daha pek çok hediyelik fikir için farklı kokuların yer aldığı mini kolonya koleksiyonu ürünlerini değerlendirebilirsiniz. Hediyelik küçük kolonya farklı eşyalarla birlikte paketlenebilir veya tek başına hediye verilebilir. Tarihi kokular, çiçeksi ve odunsu kokular, okyanus kokuları, Bodrum mandalinası gibi meyvelerin kokuları gibi çok sevilen kokularla şişeleri doldurabilirsiniz. Sunumu ile göz dolduran ürünler, herkese hediye olarak verilmeye uygundur. Cam veya plastik şişe formatlarında sunulan ürünler, özel günlerde sevdiklerinize unutulmaz bir hatıra olarak kalabilir. Eyüp Sabri Tuncer mini kolonya hediyelik ürünlerini değerlendirerek sevdiklerinize anlamlı hediye setleri verebilirsiniz. 

Etiketler: Hediyelik Kolonya
Mayıs 30, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR