Blog Yazıları

  • Mayıs 26, 2023 İçerik Sözlüğü

    Arpa, buğday ve çavdar gibi tahıllarda, hemen hemen tüm gıda ürünlerinde, hatta kozmetik ürünlerde, bulunan bir tür kıvam sağlayıcı proteindir. Özellikle sıkça tükettiğimiz hamur işlerinde mayalanmayı sağlayan Gluten, Çölyak hastaları, gluten ve buğday alerjisi olanlar ile bağırsak sendromu yaşayanlar için esasen büyük bir tehlikedir. Çölyak hastalarında ve ileri derecede gluten intoleransı olan kişilerde eser miktarda kullanımı bile ciddi sağlık sorunlarına yol açabilen Gluten, Eyüp Sabri Tuncer ürünlerinde yer almaz. Tüm müşterilerimizin sağlığına önem veriyor ve hassasiyetlerini paylaşıyoruz.

    gluten, bilgi
  • Mayıs 31, 2023 İçerik Sözlüğü

    D-panthenol veya provitamin B5 vitamini, çervresel etkilere karşı cilt bariyerini güçlendirir ve cilt bakımınızı destekler. Ciltteki kolajen ve elastikliği artırır. D-panthenol tahriş olmuş cilde nemini kazandırmaya yarayan, hasarlı ciltleri onaran ve iyileşmesini sağlayan güçlü bir vitamindir.

    deneme
  • Nisan 13, 2023

    Açılımı Sodyum Lauret Sülfat olan, şampuan, deterjan, sabun, diş macunu gibi temizlik ve kişisel bakım ürünlerinde, ürünün köpürmesini sağlayan SLS'ye göre daha ucuz bir köpürtücü ajandır.

    Sles,kimyasal
  • Nisan 13, 2023 İçerik Sözlüğü

    Kozmetik-temizlik hatta gıda sektörünün, ürünlerin raf ömrünü uzatmak için kullandığı bir çeşit koruyucu madde olan paraben, ürünlerin küflenmesini ve bakteri oluşumunu engellediğinden günümüzde birçok markanın ürün içeriğinde yer almaktadır.

    Paraben
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR