Kolonyan Her An Yanında: Mini Kolonya

Kolonyan Her An Yanında: Mini Kolonya

Kolonyan Her An Yanında: Mini Kolonya

Kolonya, ferahlık hissedip rahatlamak, ellerde hijyeni ve temizliği sağlamak, evlerde misafirlere hoş geldiniz demek için kullanılan, geleneksel bir ürün olduğundan kültürümüzde oldukça önem taşır. Birbirinden farklı fresh kokuları sizler için bir araya getiren Eyüp Sabri Tuncer, diğer bakım ürünlerinde olduğu gibi kolonyalarda da cildiniz için en iyisini sunuyor. Eyüp Sabri Tuncer tarafından üretilen kolonyaların içerisinde bulunan maddelerden ambalajlarına, kokularına kadar tüm aşamalarına özen gösterilir. Meyvelerin, çiçeklerin kokusunu en etkili şekilde sizlerle buluşturan kolonyaların her birinin ambalajı, kutusu kendine özel bir hikâye taşımaktadır. Sade ve şık şişe tasarımının yanında kutularda bulunan ve kolonyanın hikâyesiyle uyum içerisinde olan çizimler görsel bir şölen sunar. Farklı gramaj alternatiflerinin bulunması, kullanım amaçlarına daha iyi uyum sağlar. Örneğin eğer seyahate çıkıyorsanız ve sınırlı yeriniz varsa o zaman mini kolonya tercinde bulunabilirsiniz. Cep kolonyası olarak da adlandırılabilecek mini kolonyalar, taşıma ve kullanım kolaylığı ile her anınızda yanınızda olmayı hedefler. Böylece sevdiğiniz birbirinden farklı kokulu kolonyaları yanınızda her yere götürebilirsiniz. Cep kolonyaları, çantanıza ve cebinize rahatlıkla sığabileceği için özellikle seyahatlerde veya kısıtlı yeriniz olduğunda size kullanım rahatlığı sunacaktır. Cep boy kolonyalar arasında yer alan limon, lavanta, beyaz çay, kiraz çiçeği, tütün, amber çeşitleri eşsiz kokularıyla günlük hayatınızda pek çok anınıza eşlik edecektir.

Cep Kolonyalarının Avantajları

Özellikle yaz aylarında havaların sıcak olmasıyla birlikte işte, evde, yürüyüşte veya seyahatlerde ferahlamaya daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Ferahlamanın yanı sıra güzel kokmak, serinlik hissiyatının yanında gününüzü güzelleştirecektir. Özellikle cebinizde muhafaza edebileceğiniz mini cam kolonya şişesi pek çok güzel kokuyu yanınızda taşımanıza olanak sağlar. Cep kolonyası genellikle sprey formuyla karşınıza çıkar. Böylece daha kolay bir şekilde kullanabilme şansı yakalarsınız.         Mini kolonya sprey başlığı sayesinde yeterli miktarda kullanmaya olanak sağlar; bu sprey şişeler aynı zamanda keyifli tasarımlarıyla da dikkatinizi çekecektir. Örneğin, beyaz çay ambalajında rastlayacağınız yeşil yaprakların arasında yer alan beyaz çiçekler, aynı zamanda kolonyayı kullandığınız zamandaki ferahlık ve doğallığı size önceden hissettirir. Böylece kendinize uygun kolonyayı daha rahat bir şekilde seçebilirsiniz.  Ayrıca cep kolonyaları, yolculuk sırasında temizlik ihtiyacınızı da karşılamaya yardımcı olur. Tozlu yerlere dokunduktan sonra bu kolonyaları kullanarak ellerinizi temizleyebilir ve kolonyanın hoş kokusuyla kendinizi daha enerjik ve ferah hissedebilirsiniz.

Ferahlık Sunacak Cep Kolonya Çeşitleri

Cep boy limon kolonyası kolonya denildiğinde akla ilk gelen çeşitlerden birisidir. Titizlikle hazırlanmış limon kolonyaları, keskin kokusu ile size ferahlık hissi verirken aynı zamanda temizliği elden bırakmamanıza da yardımcı olur. Diğer mini boy kolonya çeşitleri ise amber, tütün, beyaz çay, kiraz çiçeği ve lavantadır. 16 ml’lik cep boy kolonyalarınızı çantanızda veya cebinizde rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz.  Küçük boy oldukları için gün içerisinde sıkmaktan keyif aldığınız birden fazla kokuyu rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Günün farklı saatlerinde kullanacağınız farklı kokularla içinde bulunduğunuz anı güzelleştirebilirsiniz.  Mini kolonya seti ise birden fazla kolonya çeşidini seven kişiler için idealdir. Birçok farklı kokuya sahip mini kolonyaları tekli alabileceğiniz gibi, özel bir kutuda birleştirilmesi ile etkileyici bir hediye alternatifi de olabilen özel 5’li -kutulu seçeneğini de tercih edebilirsiniz. Böylece Eyüp Sabri Tuncer tarafından özenle hazırlanmış birbirinden muhteşem kokular ile kolonya seven arkadaşlarınıza, ailenize unutulmaz bir hediye sunabilirsiniz.
Etiketler: Mini Kolonya
Mayıs 30, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR