Bebeğiniz İçin Doğru Bakım

Bebeğiniz İçin Doğru Bakım

Bebeğiniz için doğal, güvenilir ve sağlıklı bakım ürünleri arıyorsanız Eyüp Sabri Tuncer tarafından bebekleriniz için hassasiyetle üretilmiş bakım ürünlerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bebek bakımı bebeğinizin sağlığı ve yaşam kalitesini arttırmak için oldukça önemlidir. Bu hassasiyetle üretilmiş bebek bakım ürünleri bebeğinizin cildini besleyerek temizler. Bu ürünleri paraben, boya alkol veya gluten gibi maddeler içermediği için bebeğinizin cildinde tahriş veya kızarıklık gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Bebek bakımı denildiğinde aklınıza hemen bebek bakımı nasıl olur sorusu gelebilir. Marka tarafından vitamin ve mineraller ile zenginleştirilerek formülize edilen, bebeğinizin cildine uyumlu bakım ürünleriyle bu soruya sağlıklı ve kolay cevaplar bulabilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Bebek Bakım Ürünleri ve Kullanımı

Dermatolojik olarak test edilmiş Eyüp Sabri Tuncer bebek bakım ürünleri, bebeklerinizin hassas ve narin ciltlerine göre titizlikle üretilmiştir. Bu ürünler arasında yer alan bebek şampuanı göz yakmayan özel içeriğiyle bebeğinizin hassas saç derisini besleyerek temizlemeye yardımcı olur. Bebeğinizin kendi cilt yapısına uygun PH değeri ile cildin nemini dengeleyerek bakım uygular. Böylece banyo yapmak bebeğiniz için daha da eğlenceli bir hale gelebilir.

Bebeğinizi duş sonrasında da yalnız bırakmayan ürünlerden birkaçı losyon ve yağlardır. Bebek yağı faydaları arasında bebeğinizin soğuktan veya sıcaktan ilgiye ihtiyaç duyan cildini nemlendirmek ve rahatlatmak yer alır. Bebeğinizin yumuşak ve hassas cildi göz önünde bulundurularak üretilmiş olan doğal zeytinyağlı bebek yağları içerisindeki A,B ve E vitaminleri ile bebeğinizin cildini besler. Ayrıca doğal ürün seçeneklerinde bulabileceğiniz avokado yağından üretilen ürünler, içerisinde bulunan oleik asit sayesinde bebeğinizin kurumuş veya gerilmiş olan cildinin yumuşamasına yardımcı olur. Yağlar kadar bebek vücut losyonu da alkol, paraben, alerjen ve glüten içermeyen yapısıyla bebeklerinizin cildini doğal yollarla nemlendirir. Bu noktada bebek yağı ne işe yarar ve bebek yağı nasıl kullanılır gibi sorularla karşılaşılması oldukça doğaldır. Zeytinyağı içeren bebek yağları kolay sürülebilir yapısı ve rahatlıkla kullanılabilen ambalajıyla anne ve babaların hayatını kolaylaştırır. Bebeklerin severek kullanacağı bir diğer ürün ise bebek kolonyası olacaktır. Baby Blue ve Baby Pink seçenekleriyle karşınıza çıkan bu kolonyalar özellikle yaz günlerinde bebeklerin ferahlamasına yardımcı olur.

Banyo Sonrası Bakım Ürünleri

Bebek bakımı içerisinde yer alan banyo sonrası bebek bakımı bebeğinizin daha sağlıklı bir cilde kavuşması için oldukça önemlidir. Bu noktada devreye giren bebek yağı ve bebek losyonu duş sonrasında bebeğinizin cildinde meydana gelebilecek kuruluğu ortadan kaldırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Bebek yağının cilde faydaları arasında E, A ve B vitaminleri ile cildi beslemesi ve nemlendirmesi yer almaktadır. Ayrıca ürünlerdeki jojoba yağı da bebeğinizin cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur.

Bebek losyonu ise banyo sonrasında bebeğinize uygulayabileceğiniz bakım ürünlerinden bir diğeridir. Her kullanımda bebeğinizin cildini nemlendirerek korumaya yardımcı olan bu losyonlar D-panthenol ve E vitamini açısından oldukça zengindir. E vitamini bebeğinizin cildinin PH’ını korurken D-pantenol ise bebeğinizin cildinin dış etkenlere karşı daha dayanıklı olmasına yardımcı olur. Bebeğiniz için birbirinden farklı bakım ürünlerine tek tek ulaşabileceğiniz gibi set halinde tercih ederek de ulaşabilirsiniz. İçerisinde paraben, gluten veya alerjen herhangi bir madde içermeyen bebek şampuanı, bebek yağı, bebek losyonu, bebek kolonyası ve yeni doğan pamuklu ıslak mendil bulunduran bu bakım setleri sayesinde bebeğinizin bakımını eksiksiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

Etiketler: Blog Yazısı
Ağustos 25, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR